Glasväggar Stockholm

Dela upp rummet i två med snygga och exklusiva glasväggar

Glasväggar kan dela upp ett större rum i två och göra det mer exklusivt och lyxigt. Idag kan vi tillverka glasväggarna helt från grunden åt er, så alla era önskemål uppfylls. Vi skär upp glaset i vår verkstad, där vi sedan fäster resten av partierna. Era glaspartier levereras sedan till ert hem eller till er bostad. Här kan vi även montera allt om så önskas.

Handtillverkade Glasväggar
i Stockholm

Kontakta oss för offert

Du kan beställa dina glasväggar med en dubbeldörr, enkeldörr, skjutdörr eller utan dörr. Alla partier går att skapas helt efter dina önskemål. Våra glasmästare har tillverkat många olika typer och partier av glas tidigare och vi lyssnar alltid på era önskemål när vi tillverkar glaspartierna. Alla glaspartier som vi tillverkar är helt anpassningsbara och flexibla. Vi specialiserar även oss på:

● Rumsavdelare i glas
● Glasväggar
● Glasväggar med dörrar
● Industriglas
● Industriväggar i glas
● Duschglas
● Glasräcken
● Glasdörrar
● Utomhusglas till altan, uterum eller balkong
● Industriväggar glas
● Många andra glaspartier

En glasvägg kan snyggt, lyxigt och exklusivt dela upp två rum i ett. Det spelar ingen roll om det är ett rum i kontoret eller hemmet som ska delas upp, alla glasväggar som vi tillverkar är skapade helt från grunden. Glasväggar Stockholm är något som kan anpassa två rum och samtidigt göra det mer exklusivt. Vi är specialiserade inom glas och har genom många år hjälpt kunder att lösa glaspartier exakt så som de önskar ha dem.

KEY
FACT

Bra Priser

Hög Kvalité

Glasvägg som rumsavdelare glas eller inredningsglas

 

Vi skär upp alla glas i vår verkstad, där vi sedan monterar fast dem på glaspartiet. Alla glas går därför att få exakt som ni vill ha dem. Vi tar fram allt från grunden så alla era ideer och önskningar kan gå i uppfyllelse! Förutom glasväggar har vi även möjlighet att tillverka industriglas, glasräcken, köksglas, duschglas och mycket mer. Vi är nåbara över telefon eller över vårt kontaktformulär. Idag har vi även möjlighet att åka hem till er för en kostnadsfri rådgivning. Vi kan skapa alla sorters glasväggar från grunden och inga idéer är omöjliga att nå.