Glasväggar/Industriglas

Dubbeldörrar, Rumsavdelare i glas, Inredningsglas

Vårat industriglas passar perfekt om ni önskar dela av ett stort rum, släppa in mer ljus eller helt enkelt bara tycker att det är snyggt. Vi ligger alltid i framkant inom glasväggar och industriväggar vilket gör att du som kund alltid kan förvänta dig högsta kvalitet och service till det bästa priset. Du kan även välja till om du vill ha dubbeldörrar, enkel dörr eller någon annan lösning. Vi skräddarsyr alla våra glasväggar efter kundens behov och önskning.

Pris från: 3500kr/kvm ink. moms
Kontakta oss för offertförfrågan

Just nu 5% rabatt på alla våra glas

Snyggt & exklusivt glas med rätt designkänsla

Alla våra glaspartier kan skräddarsys helt efter dina önskemål.

Ett snyggt och exklusivt glas med rätt designkänsla

Gör ditt hem eller kontor exklusivare och ljusare med en glasvägg i industriglas från oss på Stockholm glas & fastighetsservice.

 

Att bara sätta upp en vanlig innervägg kan skymma dagsljuset och ge en instängd känsla och därmed sänka värdet på bostaden. Med en transparent glasvägg skapas ett extra rum och gör det möjligt för solen att titta in. Passar perfekt till ett hem för avdelning av rum, i duschen, på kontoret, konferensrummet eller i butikslokalen.

 

Alla våra glaspartier kan skräddarsys helt efter dina önskemål. Vi har inga standardmått på varken bredd eller höjd. Partierna kan göras fasta, skjutbara eller med slagdörrar.

ÄR DU ROT BERÄTTIGAD?

 

Vi inkluderar 30% skattereduktion i din offert om du är berättigad för den tjänsten vi utför.

Kontakta oss direkt för att få en kostnadsfri prisuppskattning!

Kontakta oss!
Mer info

Variant av industriprofiler.

Måttillverkas av 4mm stål som svetsas, slipas och pulverlackeras. Spröjsen delas in i storlek efter önskemål. Glasen fogas sedan för att garantera att dom sitter fast.