fbpx
Industriväggar Stockholm

Dela upp ett större rum till två med en exklusiv industrivägg

En industrivägg kan verkligen göra hemmet eller kontoret mer exklusivt, samtidigt som naturligt ljus strömmar in i rummet vilket skapar en mer öppen känsla.

- Låt naturligt solljus strömma in med en industrivägg.
- Dela upp ett rum till två med en rumsavskiljare i glas.
- Industriväggen skapar en modern och snygg retrokänsla.

Industriväggen går att anpassas helt efter era önskemål. Spröjsindelningen går att delas upp precis som ni vill och glasen skärs upp efter era önskemål. Vi lyssnar på alla era önskemål när vi tillverkar glasen i vår verkstad. Inga idéer är för små eller för stora att uppnå!

Handtillverkade Industriväggar
i Stockholm

Kontakta oss för offert

Skräddarsy er industrivägg hos oss

Vi skär upp och skapar glaset direkt i vår studio, helt från grunden. Här fäster vi även glaset på partiet. Ni kan således bestämma exakt hur er industrivägg ska se ut. Spröjsindelningen går att dela upp precis som ni önskar och industriväggen är helt anpassningsbar. Vi lyssnar på våra kunders önskemål och krav för att därefter tillverka partierna efter önskningarna. Förutom industriväggar Stockholm är vi även specialiserade på:

● Rumsavdelare i glas
● Glasväggar
● Glasväggar med dörrar
● Industriglas
● Industriväggar i glas
● Duschglas
● Glasräcken
● Glasdörrar
● Utomhusglas till altan, uterum eller balkong
● Industriväggar glas
● Många andra glaspartier

Vi har möjlighet att åka till ert projekt för att där erbjuda rådgivning och konsultation gällande projektet. Har ni en idé om att installera en industrivägg i hemmet eller på kontoret kan vi hjälpa er vidare. Vi lyssnar alltid på våra kunders önskemål för att sedan ta fram det bästa resultatet.

Våra glasmästare har lång erfarenhet inom branschen och kan exakt allt om glas. Vi mäter och skär upp glaspartierna i vår verkstad helt från grunden. Sedan sätter vi ihop partierna precis så som ni önskar att spröjsindelningen skall se ut. När allt är tillverkat transporterar vi partierna till ert kontor eller hem, där vi sedan kan montera fast allt.

KEY
FACT

Bra Priser

Hög Kvalité

Låt solljus strömma naturlig in i rummet

Med industriväggar kan ni delar upp ett rum i två och samtidigt låta naturligt ljus strömma in i
rummet. Sätter man upp en vanlig vägg skymmer detta ofta ljuset, vilket kan skapa en instängd känsla. Med industriväggar Stockholm sker inte detta problem och naturligt ljus kan smidigt fylla upp rummet med ljus. En industrivägg på kontoret eller i hemmet kan skapa en exklusiv och snygg retrodesign i hemmet. Det kan passa perfekt som köksglas, i vardagsrummet, som rumsavdelare i glas eller som inredningsglas.

● Välj om ni vill ha dubbeldörrar, enkeldörr eller utan dörr på er industrivägg.
● Installera industriväggar som rumsavskiljare i glas eller som glasvägg.
● Gör hemmet eller kontoret mer exklusivt.

Vi tillverkar er industrivägg helt från grunden. Därför kan vi lyssna på era önskemål och ta
fram just de partierna som ni vill ha. Industriväggen går att monteras både inomhus eller utomhus. Det är bara ta kontakt med oss och prata genom projektet. Vi har lång erfarenhet inom glasbranschen och arbetar alltid med material av bästa kvalité. Vi lyssnar på era önskemål och kan hjälpa till att både tillverka och montera era nya industriväggar. Ni kan nå oss över telefon eller via vårt kontaktformulär som finns på hemsidan. Vi pratar gärna igenom hela er plan och kan uppfylla många olika önskningar.