Inglasing av Altan & Uterum

Inglasning till altan & uterum | altan glas | uterum glas

Vi kan montera glas till altan och uterum, där vi skräddarsyr glasen efter dina önskemål och behov. Våra glas till uterum och altan är perfekt för att hålla vind och regn ute, samtidigt som solljus strömmar in i uterummet eller altanen. Vi har god erfarenhet av glas och ser alltid till att uppfylla våra kunders önskningar, oavsett hur stort eller litet projektet är.

Pris från: Prisförslag vid förfrågan
Kontakta oss för offertförfrågan

Just nu 10% rabatt på inglasning av altan & uterum

Snyggt & exklusivt glas till inglasning av altan & uterum

Alla våra glaspartier till inglasning av altan & uterum kan skräddarsys helt efter dina önskemål.

Exklusiva glas till inglasning av altan & uterum

Vi på Stockholm glas & fastighetsservice finns här för dig när du letar efter inglasning till altan och uterum. Glas är praktiskt om du vill hålla ute vind, snö och regn från altanen eller uterummet. Vårt glas är alltid av högsta kvalité och vi lyssnar på dina önskemål när det är dags för monteringen.

Förutom den praktiska delen så kan dessutom inglasning till altanen eller uteplatsen vara riktigt snyggt och skapa en exklusiv känsla. Vi har även möjlighet att installera glasdörrar eller inredningsglas, både inomhus och utomhus. Vi ligger alltid i framkant inom glas, vilket gör att du som kund alltid kan förvänta dig högsta kvalitet och service till det bästa priset.

Våra glas skräddarsys och vi är snabba med att installera dem på din altan eller ditt uterum. Vi har inga standardmått när det handlar om längd eller höjd, istället anpassar vi oss efter era behov så att glasen blir passar in snyggt på altanen eller uterummet. Glasen går också att montera till caféer, butiker, kontoret eller i hemmet. Glas till uterum är perfekt om du vill göra utrymmet mer praktiskt och så att det ser mer exklusivare ut!

Alla våra inglasningar sker i samarbete med Glasin.se

ÄR DU ROT BERÄTTIGAD?

 

Vi inkluderar 30% skattereduktion i din offert om du är berättigad för den tjänsten vi utför.

Kontakta oss direkt för att få en kostnadsfri prisuppskattning!

Kontakta oss!
Mer info

Våra glas till inglasning av altan och uterum är väldigt anpassningsbara och vi har därför möjlighet att lösa ert projekt med service och kvalité. Vi genomför monteringen med duktiga glasmästare som
har god erfarenhet inom just glas och kan genomföra många olika projekt när det handlar om glas till altan och uterum. Vi på Stockholm glas & fastighetsservice anpassar oss således alltid efter våra kunders behov, för att framställa ett resultat som ni kan vara nöjda med i flera år framåt. Glasen måttillverkas av 4mm stål som svetsas, slipas och pulverlackeras. Spröjsen delas in i storlek efter önskemål. Glasen fogas sedan för att garantera att dom sitter fast.