Inglasing

Uterum & Inglasning av balkong

Funderar ni på att bygga ett uterum så har ni kommit rätt. Vi på Stockholm glas & fastighetsservice har mångårig erfarenhet i branschen för just byggnation av uterum. Nu kan du njuta av en inglasad balkong eller uterum året runt. Tack vare balkonginglasning kan du uppleva våra fyra säsonger torrt, varmt och säkert i din inglasning och behöver inte oroa dig för vädret utanför.

Pris från: Prisförslag vid förfrågan
Kontakta oss för offertförfrågan

Just nu 5% rabatt på alla våra glas

Snyggt & exklusivt glas med rätt designkänsla

Alla våra glaspartier kan skräddarsys helt efter dina önskemål.

Uterum & Inglasning av balkong

​Vi jobbar med fasadsystem i helaluminium med brutna köldbryggor som håller sig vackra i alla väder och som är lätta att sköta om. Öppna upp med en fransk balkong i ny tappning eller skjutdörrar av glas där man inte ser vad som är vägg och vad som är dörr. Det är bara din fantasi som kan sätta gränser för möjligheterna för vi har sett det mesta och kan göra det som ingen annan kunde tänka sig. Med våra fasadpartier så får hus och hem ett lyft som känns fräscht och inspirerande. Med glaset kommer ljuset och formen anpassas efter smak och behov. Dessutom så är arbetet med installation effektivt och smidigt så att du snart har det fasadparti som du alltid har drömt om. Det finns olika fasadsystem beroende på vad som önskas.

 

Alla våra inglasningar sker i samarbete med Glasin.se

ÄR DU ROT BERÄTTIGAD?

 

Vi inkluderar 30% skattereduktion i din offert om du är berättigad för den tjänsten vi utför.

Kontakta oss direkt för att få en kostnadsfri prisuppskattning!

Kontakta oss!
Mer info

Varian av inustriprofiler.

 

Måttillverkas av 4mm stål som svetsas, slipas och pulverlackeras. Spröjsen delas in i storlek efter önskemål. Glasen fogas sedan för att garantera att dom sitter fast.