fbpx
Rumsavdelare glas Stockholm

Industrivägg i glas för kontoret eller hemmet

Vi tillverkar er rumsavdelare av glas i vår verkstad i Stockholm. Våra glasmästare skräddarsyr varje rumsavdelare efter kundens önskemål. Att dela ett rum med en exklusiv rumsavdelare i glas och samtidigt låta naturligt ljus strömma in skapar en känsla av öppenhet. En rumsavdelare i glas kan göra ert kontor eller hem mer exklusivt. Dela upp ett rum i två eller installera den bara för det är snyggt. Alla rumsavdelare i glas som vi erbjuder på hemsidan är helt anpassningsbara och vi skapar glaspartierna direkt från vår studio. Alla rumsavdelare är därför skräddarsydda efter våra kunders behov och önskningar.  
- Dela upp två rum i ett med en rumsavdelare glas
- Låt solljus strömma in i rummet
- Rumsavdelare både inomhus och utomhus   En vanlig innervägg kan skymma dagsljuset och ge en instängd känsla. En transparent glasvägg skapar ett extra rum, samtidigt som solen kan titta in. Detta passar perfekt till ett hem för avdelning av rum, i duschen, på kontoret, konferensrummet eller i butikslokalen. Du kan även få din rumsavdelare skjutbar, fast eller med dörrar. Vi tillverkar alla partier från grunden och därför kan vi följa alla våra kunders önskningar och behov.

Handtillverkade Rumsavdelare
i Stockholm

Kontakta oss för offert

Skräddarsydd rumsavdelare i glas

Vi på Stockholm glas & fastighetsservice ser alltid till att göra våra kunder nöjda med sin rumsavdelare glas Stockholm. Alla rumsavdelare skräddarsys efter era önskemål. Det finns inga standardmått på bredd eller höjd.Vi skär alla glaspartier i vår verkstad och kan därför skräddarsy er rumsavdelare glas Stockholm.

 

● Alla våra glasmästare har lång erfarenhet inom glas.
● Vi skräddarsyr glasen efter era önskemål.
● Glaspartierna skärs i vår studio och är färdig glasade.
● Vi är nåbara via kontaktformuläret och över telefon.

 

Det finns inga standardmått i bredd eller höjd och därför kan vi lyssna på alla era önskemål när vi tillverkar er rumsavdelare. Vi på Stockholm glas & fastighetsservice arbetar endast med material av högsta kvalité. Vi ser även till att ge bäst service. Att göra våra kunder nöjda är vårt mål och inget projekt är för stort eller för litet att ta sig an!

Våra erfarna glasmästare tar hand om monteringen med precision och kvalité, där vi kan
genomföra många olika projekt inom glasväggar. Vi på Stockholm glas & fastighetsservice anpassar oss alltid efter våra kunders behov, så vi kan framställa resultat som ni är nöjda med.
Förutom rumsavdelare i glas kan vi även tillverka och montera:

● Industriväggar
● Glasväggar
● Glasdörrar
● Glasräcken
● Duschglas
● Köksglas
● Glaspartier
● Industriglas
● Utomhus glas till balkong, altan eller uterum

En snygg rumsavdelare glas Stockholm kan göra så att kontoret eller hemmet ser lyxigare och exklusivare ut. Tack vare glaset strömmar även solljus in vilket skapar ett bra ljus i rummen, samtidigt som det blir luftigare. Våra rumsavdelare i glas går att anpassa exakt efter era önskemål. Ni kan nå oss över telefon eller via vårt kontaktformulär på hemsidan.

KEY
FACT

Bra Priser

Hög Kvalité

Utomhus eller inomhus rumsavdelare i glas

Våra glasmästare är specialister på glas och har lång erfarenhet inom branschen. Vi skapar allt från grunden i vår verkstad, för att sedan montera ihop era glaspartier och leverera beställningen till er. Här kan vi även montera upp er rumsavdelare om så önskas. Ta kontakt med oss idag för en 10% rabatt på alla våra glaspartier på hemsidan. Ni kan nå oss över telefon eller via kontaktformuläret.