Service

Jour dygnet runt

I glasmästeri branschen handlar det om att ligga i framkant inom allt som rör glasarbeten både inom design och funktion, därför genomför vi på Stockholm glas & fastighetsservice alltid kvalité av högsta kvalité.Våra montörer har lång erfarenhet i sina arbeten och de utbildningar som krävs för att utföra montering av glas. Vi vet att bra service är viktigt och därför lyssnar vi alltid noga på våra kunder innan monteringen genomförs. Goda omdömen betyder framgång och vi på Stockholm glas och fastighetsservice förstår detta, kanske bättre många andra i branschen och det är därför vi har så mycket återkommande nöjda kunder hos oss. Vi erbjuder jour för våra privatkunder vid akuta ärenden. Tveka inte på att höra av dig, dygnet runt!

Snabb hjälp

Vi svarar alltid på telefon och mail, om inte direkt så alltid inom 24h!

installation och reparation

Vi installerar och monterar alla produkter vi säljer och själklart reparerar vi även befintliga produkter du äger sedan tidigare!

Leverans & hjälp på plats

Vi vill träffa våra kunder! Därför kommer vi alltid ut och prospekterar hos kunden. Om du väljer att köpa produkter och tjänster av oss, så ingår självklart fri hemleverans!

Skarpövägen 32
132 33, Saltsjö-boo

Jour Dygnet runt

Snabb service