Service

Montering av glasvägg

Vi på Stockholm glas & fastighetsservice har länge arbetat inom glasväggar och idag har vi möjlighet att åka iväg till dig för att montera en glasvägg. Service och kvalité är vårt huvudfokus och vi vill alltid erbjuda resultat som ni är nöjda med i flera år framöver. Vi kan åka hem till dig helt kostnadsfritt för en gratis prospektering för montering av glasvägg. Bra omdömen är nyckeln till framgång, vilket vi på Stockholm Glas och fastighetsservice förstår och det är därför vi har så mycket återkommande nöjda kunder hos oss. Inget arbete är för litet eller stort för oss att genomföra. Vi lyssnar dessutom alltid på dina önskemål och behov när det är dags för monteringen. Våra produkter är av högsta kvalité, vi erbjuder snabb montering och högklassig service. Du kan skicka in en gratis offert till oss direkt och har du frågor finns vår glasjour tillgänglig hela dygnet runt. De olika glas vi erbjuder är helt skräddarsydda för att passa just din idé och ditt projekt. Vi levererar snabba kostnadsfria offerter och håller vår tidsplan. Vi ser också till att noga återkoppla med uppdateringar under arbetets gång. Vi på Stockholm glas och fastighetsservice vill alltid göra våra kunder nöjda när det handlar om att montera glasvägg i hemmet eller kontoret. Detta är perfekt om du vill göra ditt utrymme exklusivare glas, oavsett om det handlar om glasväggar, industriväggar, glasdörrar, duschväggar, duschhörnor, köksglas m.m. Inget arbete är för litet eller stort för oss.

Snabb hjälp

Vi svarar alltid på telefon och mail, om inte direkt så alltid inom 24h!

installation och reparation

Vi installerar och monterar glasväggarna vi säljer och självklart reparerar vi även befintliga produkter du äger sedan tidigare!

Leverans & hjälp på plats

Vi vill träffa våra kunder! Därför kommer vi alltid ut och prospekterar hos kunden. Om du väljer att köpa en glasvägg och montering av oss, så ingår självklart fri hemleverans!

Skarpövägen 32
132 33, Saltsjö-boo

Jour Dygnet runt

Snabb service