fbpx
Skiljevägg glas Stockholm

Skiljeväggar i glas med eller utan dörr

Dela upp ett rum i två med en skiljevägg i glas för en lyxig och exklusiv designkänsla. Vi skräddarsyr er skiljevägg glas i Stockholm från grunden, därför kan vi vara helt flexibla när vi tillverkar skiljeväggarna. Inget projekt är för litet eller för stort för oss att ta oss an. Glaspartierna är skärs upp och monteras i vår verkstad för att sedan levereras och monteras.

- Vi skräddarsyr er skiljevägg från grunden.
- Endast material av hög kvalité används.
- Er skiljevägg glas är helt anpassningsbar efter era behov och önskningar.
En skiljevägg glas är en lyxig variant av rumsavdelare i glas och kan dela upp två rum snyggt på kontoret eller i hemmet. Det går att vara hur flexibel ni vill på hur skiljeväggen ska se ut och vi lyssnar på alla era önskemål. Vi levererar er skiljevägg till er och den är redan glasad vid leverans. Vi kan också hjälpa till med monteringen.

Handtillverkade Skiljeväggar
i Stockholm

Kontakta oss för offert

Släpp in mer ljus med en skiljevägg glas

En skiljevägg i glas kan verkligen göra så ett rum ser mer lyxigt och exklusivt ut. Alla glasväggar och skiljeväggar vi tillverkar och monterar passar perfekt när ni vill släppa in mer ljus, dela av ett stort rum – eller bara för det är snyggt! Vi ligger alltid i framkant inom skiljeväggar glas Stockholm och erbjuder alltid högsta service och kvalité, till det bästa priset. Vill du ha en skiljevägg som en rumsavdelare i glas, eller vill du att glasväggen kommer med en dörr? Vi kan lösa det mesta! Din skiljevägg är helt skräddarsydd efter dina önskningar.

Alla våra glasmästare har lång erfarenhet inom glas och vi specialiserar oss på många olika glasvarianter. Vi har även möjlighet att tillverka och montera:

● Industriväggar
● Glasväggar
● Glasdörrar
● Glasräcken
● Duschglas
● Köksglas
● Glaspartier
● Industriglas
● Utomhus glas till balkong, altan eller uterum

Med en skiljevägg i glas delas ett större rum upp i två, samtidigt som det skapar en
exlusivare känsla. Solljus kan dessutom strömma in i rummet naturligt. Vi tillverkar er skiljevägg från grunden i vår verkstad. Här skär vi upp glaset och monterar det på partierna. Vi levererar sedan skiljeväggen glas Stockholm färdigglasad till er.

KEY
FACT

Bra Priser

Hög Kvalité

Skiljevägg som rumsavdelare i glas eller inredningsglas

Vi på Stockholm glas & fastighetsservice finns här för er när ni vill installera en skiljevägg
glas på kontoret, i fastigheten eller i hemmet. En skiljevägg glas går att använda om du vill dela upp ett rum eller för att göra hemmet eller kontoret mer exkluivt. Vi tillverkar alltid våra glaspartier av högsta kvalité och alla önskemål lyssnas på. Naturligt ljus med en skiljevägg glas Stockholm En vanlig innervägg kan skymma dagsljus och skapa en instängd känsla. En glasvägg som skiljevägg gör så att solen enkelt kan titta in och det samtidigt skapas ett extra rum. Du kan installera en skiljevägg i glas på kontoret som avdelning av rum, konferensrum, i butikslokalen eller i hemmet.

● Vi tillverkar glaset i vår verkstad efter era önskemål.
● Er skiljevägg i glas är helt anpassningsbar och många idéer är möjliga.
● Partierna kan göras fasta, skjutbara eller med slagdörrar.
● Alla våra glasväggar kan skräddarsys helt efter dina önskemål.
● Vi har inga standardmått på varken bredd eller höjd.

Ni når oss på Stockholm glas & fastighetservice över telefon eller via vårt kontaktformulär. Vi
lyssnar gärna på alla era idéer gällande projektet.