Duschhörna

Duschhörnor till Badrum | Duschvägg | Duschglas

Vi på Stockholm glas & fastighetsservice arbetar endast med montörer som har lång erfarenhet och nödvändiga utbildningar. En duschhörna kan verkligen göra badrummet snyggare och exklusivare. Vi kan anpassa oss efter era önskemål och skräddarsy en duschhörna till era önskemål och behov. Vi kan anta oss alla slags projekt, små som stora.

Pris från: 9408kr ink. moms
Kontakta oss för offertförfrågan

Just nu har vi 15% rabatt på alla våra duschhörnor

Snygg & exklusiv duschhörna med rätt designkänsla

Våra duschhörnor kan skräddarsys helt efter dina önskemål.

Lyxig duschhörna till badrummet

Vi finns här för dig när du letar efter en snygg duschhörna som du vill få monterad. Vi anpassar måtten efter dina behov och kan installera duschhörnor i både små och stora badrum. Vi har också möjlighet att montera glasväggar, rumsavdelare eller inredningsglas i ditt badrum. Inga projekt eller drömmar är för stora eller för små, vi kan hjälpa dig från planeringen till det slutfärdiga resultatet.

 

Våra duschhörnor är alltid av högsta kvalité och vi lyssnar på dina önskemål innan monteringen. Vi tycker det är extra roligt att planera och designa badrummet med dig, så att alla dina önskningar går i uppfyllelse. En duschhörna skapar en mysigare och lyxigare känsla i badrummet. Vi skräddarsyr alltid en duschhörna efter ert önskemål. Det finns inga standardmått, vi anpassar oss istället efter de behov och de önskemål ni har.

 

Vi på Stockholm glas & fastighetsservice vill alltid göra våra kunder nöjda när det handlar om att montera inredningsglas i hemmet eller kontoret. Detta är perfekt om du vill göra ditt utrymme exklusivare eller mer praktiskt med en duschhörna!

ÄR DU ROT BERÄTTIGAD?

 

Vi inkluderar 30% skattereduktion i din offert om du är berättigad för den tjänsten vi utför.

Det spelar ingen roll om du vill montera en duschhörna som är rund, fyrkantig, med svängbara dörrar och mycket mer. Ingen idé är omöjlig att utföra! Ta kontakt med oss för en kostnadsfri konsultation och offert på projektet.

Kontakta oss direkt för att få en kostnadsfri prisuppskattning!

Kontakta oss!
Mer info

  • Svensktillverkat Duschglas
  • 20 års materialsgaranti
  • Modellen kan skräddarsys helt efter dina önskemål
  • Finns som fasta glas och med både hängda och skjutbara dörrar
  • 8 mm härdat klart säkerhetsglas
  • Går att få i olika kulörer!

Våra glas är väldigt anpassningsbara och vi har därför möjlighet att lösa er duschhörna med service och kvalité. Det är våra duktiga glasmästare som tar hand om monteringen och de har lång erfarenhet inom glas och har de utbildningar som behövs för att skapa hållbara duschhörnor av hög kvalité. Vi på Stockholm glas & fastighetsservice anpassar oss således alltid efter våra kunders behov, för att framställa ett resultat som ni kan vara nöjda med i flera år framåt.