Stänkskydd Kök

Stänkskydd till köket i olika färger

Vårt köksglas passar perfekt för att skapa en mer snygg och lyxig känsla i köket. Dessutom är det enklare att rengöra eftersom glaset är lättskött. Köksglas fungerar dessutom som stänkskydd när du lagar mat. Vi kan hjälpa dig att montera glas ovanför köksbänken, glasdörrar, rumsavdelare i glas eller som inredningsglas. Vi skräddarsyr alla våra köksglas efter dina behov och önskning, både när det gäller yta, form och färg. Vi ligger alltid i framkant inom köksglas vilket betyder att du som kund alltid kan förvänta dig högsta kvalitet och service till det bästa priset.

Pris från: 569kr/kvm ink. moms
Kontakta oss för offertförfrågan

Just nu 10% rabatt på alla våra köksglas

Snyggt & Stilrent kökglas med rätt designkänsla

Alla våra köksglas kan skräddarsys helt efter dina önskemål.

Köksglas för ett funktionellt och trendigt kök

Att använda köksglas istället för traditionellt kakel i köket är en av de senaste trenderna inom inredning. Det finns mängder av kulörer att välja på. Det går också att tapetsera ovanför diskbänken och därpå sätta transparent köksglas.

 

Alla våra köksglas kan skräddarsys helt efter dina önskemål. Vi har inga standardmått på varken bredd eller höjd. Vi finns här för dig när du letar efter köksglas. Det spelar ingen roll om du vill piffa upp ditt kök med köksglas för att göra det exklusivare, eller om du letar efter köksglas för att det ska bli lättskött att städa köket så har du kommit rätt. Våra köksglas är alltid av högsta kvalité och vi lyssnar på dina önskemål när det är dags för monteringen.

 

Vi skräddarsyr alltid våra köksglas efter era önskemål. Det finns därför inga standardmått när det handlar om höjd eller mått, istället anpassar vi oss efter era behov samt de önskningar ni har. Vi på Stockholm glas & fastighetsservice vill alltid göra våra kunder nöjda när det handlar om att montera köksglas i hemmet eller på kontoret. Perfekt om du vill göra ditt utrymme exklusivare eller mer praktiskt med köksglas!

 

ÄR DU ROT BERÄTTIGAD?

 

Vi inkluderar 30% skattereduktion i din offert om du är berättigad for den tjänsten vi utför.

Kontakta oss direkt för att få en kostnadsfri prisuppskattning!

Kontakta oss!
Mer info

  • Kantbearbetning: Blankpolerad kant + 85:-/lpm​
  • Håltagning 0mm < 35mm – 350:-
  • Håltagning 35mm < 75mm – 450:-
  • Övriga urtag – På förfrågan

Våra köksglas är väldigt anpassningsbara och vi har därför möjlighet att lösa ert projekt med god service och kvalité. Vi kommer och måttar på plats för det bästa resultatet och passformen på ert köksglas. Monteringen genomförs av erfarna och duktiga glasmästare och kan genomföra många olika projekt inom köksglas. Vi anpassar oss därför efter er idé eller projekt, då vi vill att ni ska vara nöjda med ert köksglas i flera år framåt.