Duschvägg Industri

Måttanpassade Duschvägg Industri

Vi på Stockholm glas & fastighetsservice erbjuder alla slags typer av duschväggar. Vi tycker dessutom att det är extra roligt att tillsammans med kunden designa badrummet efter smak och personlighet. Vi kan erbjuda och montera allt från duschhörna, duschväggar, nischduschar. Endast fantasin sätter gränserna! Vi etablerar ett brett sortiment av duschväggar med fokus på både design, säkerhet och hållbarhet. Det finns alltid en möjlighet att utforma design utifrån dina egna förutsättningar och behov.

Pris från: 9408kr ink. moms
Kontakta oss för offertförfrågan

Just nu har vi 15% rabatt på våra duschväggar

Snygg & exklusiv duschvägg med rätt designkänsla

Alla våra duschväggar kan skräddarsys helt efter dina önskemål.

Skräddarsydda duschväggar för alla badrum

Våra Duschväggar i industriglas kan monteras på duschar och badkar. Eftersom duschar ser olika ut är våra duschväggar är anpassningsbara och vi skräddarsyr duschväggarna efter dina behov och önskemål. Vi har lång erfarenhet av duschväggar och duschlösningar och kan stötta dig redan i planeringsstadiet.

 

Vi på Stockholm glas & fastighetsservice anpassar oss således alltid efter våra kunders behov, för att alltid framställa nöjda resultat. Vi vet således att bra omdömen är viktigt och därför ser vi till att erbjuda högsta service och kvalité. Letar du efter kostnadseffektiva duschväggar kan du räkna med oss. Vi kan erbjuda de vanligaste lösningarna vi arbetar med, men allt går att specialdesigna efter era önskemål och behov. Ring oss idag och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök med konsultation och kostnadsförslag.

ÄR DU ROT BERÄTTIGAD?

 

Vi inkluderar 30% skattereduktion i din offert om du är berättigad för den tjänsten vi utför.

Kontakta oss direkt för att få en kostnadsfri prisuppskattning!

Kontakta oss!
Mer info

  • Svensktillverkat Duschväggar
  • 20 års materialsgaranti
  • Modellen kan skräddarsys helt efter dina önskemål
  • Finns som fasta glas och med både hängda och skjutbara dörrar
  • 8 mm härdat klart säkerhetsglas
  • Går att få i olika kulörer!

Våra duschglas är väldigt anpassningsbara och vi har därför möjlighet att lösa ert projekt
med service och kvalité, med resultat ni blir nöjda med. Våra duktiga glasmästare som har
lång och god erfarenhet inom just glas och kan genomföra många olika projekt när det
handlar om glas till din dusch.

Vi på Stockholm glas & fastighetsservice vill alltid göra våra kunder nöjda när det handlar om att montera duschväggar. Att montera duschvägg i duschen skapar både en exklusivare känsla i ditt badrum. Det är dessutom praktiskt och enkelt att hålla rent. Duschväggar kan installeras i många olika rum, även om du har en dusch utomhus. Du kan ta kontakt med oss för en kostnadsfri offert och konsultation av projektet.