Balkonginglasning i Stockholm

Balkonginglasning | Balkongdörrar i glas | Balkongglas

Vi kan erbjuda balkonginglasning till er balkong eller altan. Vi anpassar oss efter er balkong och storleken på den så att glaset passar snyggt och bra. Vi ligger alltid i framkant inom balkonginglasning, vilket gör att du som kund kan förvänta dig högsta kvalite och service till det bästa priset. Vi har inga standardmått på glaset till balkongen utan istället skräddarsyr vi alla våra glas efter ditt behov och dina önskemål.

Pris från: Prisförslag vid förfrågan
Kontakta oss för offertförfrågan

Just nu 10% rabatt på balkonginglasning

Snyggt & exklusivt glas till balkonginglasning

Alla våra glaspartier till balkonginglasning kan skräddarsys helt efter dina önskemål.

Skydd för oväder med balkonginglasning

Vi på Stockholm glas & fastighetsservice finns här för dig när du behöver genomföra en balkonginglasning. Det spelar ingen roll hur stor eller liten balkong du har, vi skräddarsyr och anpassar oss efter dina önskemål och behov. Våra balkongglas är alltid av högsta kvalité och våra duktiga glasmästare genomför balkonginglasningen.

Balkonginglasning kan verkligen göra balkongen snyggare och det är även praktiskt mot regn och vind. Glaset tillåter dessutom solljus att strömma in, vilket betyder att du får det behagligare och varmare på balkongen. Under vintern kan du därför göra om balkongen till ett uterum, utan att snö eller regn förstör.

 

Det finns inga standardmått när det handlar om höjd eller mått på glaset, istället anpassar vi oss efter era behov samt de önskningar ni har. Vi kan även montera glasväggar till balkongen eller inredningsglas. Vi på Stockholm glas & fastighetsservice vill alltid göra våra kunder nöjda när det handlar om balkonginglasning i hemmet eller på kontoret. Perfekt om du vill göra ditt utrymme exklusivare eller mer praktiskt med balkongglas!

Alla våra inglasningar sker i samarbete med Glasin.se

ÄR DU ROT BERÄTTIGAD?

 

Vi inkluderar 30% skattereduktion i din offert om du är berättigad för den tjänsten vi utför.

Kontakta oss direkt för att få en kostnadsfri prisuppskattning!

Kontakta oss!
Mer info

Vår balkonginglasning är väldigt anpassningsbar och vi har därför möjlighet att lösa ert projekt med service och kvalité. Vi genomför monteringen med duktiga glasmästare som har god erfarenhet inom just glas och kan genomföra många olika projekt när det handlar om balkonginglasning. Vi på Stockholm glas & fastighetsservice anpassar oss således alltid efter våra kunders behov, för att framställa ett resultat som ni kan vara nöjda med i flera år framåt.

Balkongglas är ett perfekt sätt att skapa en helt ny och exklusiv känsla på din balkong. De kan även användas för att skapa en snygg och modern design som inredningsglas. Ta kontakt med oss idag gällande projektet och få en väl genomförd balkonginglasning av hög kvalité och service.