Industriglas

Vi ligger alltid i framkant inom industriglas vilket gör att du som kund alltid kan förvänta dig högsta kvalitén och service till det bästa priset. Vi tillverkar glaspartierna i vår verkstad i Stockholm och levererar samt monterar efter önskemål och behov. Alla våra spröjsindelade industriglas är anpassningsbara och går att skapa efter dina egna önskemål.

Handtillverkade
i Stockholm

Bra priser

Spröjsade
Industriväggar i glas

Industriglas

Vi ligger alltid i framkant inom industriglas vilket gör att du som kund alltid kan förvänta dig högsta kvalitén och service till det bästa priset. Vi tillverkar glaspartierna i vår verkstad i Stockholm och levererar samt monterar efter önskemål och behov. Alla våra spröjsindelade industriglas är anpassningsbara och går att skapa efter dina egna önskemål.

1

Få offert för Industriglas

ÖPPNA BERÄKNARE

2

3

Dela upp rummet med en industriglas

Vi tillverkar glaspartierna i vår verkstad och levererar samt monterar efter önskemål och behov. Alla våra glasväggar är anpassningsbara och går att skapa efter dina egna önskemål. Att dela upp ett större rum till två kan vara riktigt snyggt med en industriglas. Det hjälper till att släppa in mer naturligt ljus i rummet. En industrivägg kan dessutom vara väldigt snygg att ha både på kontoret eller i hemmet.

Specifikationer

Specifikationer Industriglasvägg

Våra industriglas går att anpassas efter era egna idéer när det gäller spröjsindelningen. Ni kan bestämma om ni vill ha med en dörr eller en dubbeldörr med er industri glasvägg. Det går även att beställa leveranser på en industri glasvägg utan dörr, om ni letar efter en rumsavdelare i glas.

Färg: Pulverlack i vitt eller svart
Material: Smidesstål
Glas: 6,38mm Lamellglas
Spröjsindelning: Enligt önskemål
Dörr: Dubbeldörr, enkeldörr eller utan dörr

Material & Process

Våra glasväggar måttillverkas av 5mm stål som svetsas, slipas och pulverlackeras. Spröjsen delas in i storlek efter önskemål. Glasen fogas sedan för att garantera att dom sitter fast. Vi har god erfarenhet av glas och vet hur viktigt det är att projektet blir väl genomfört.

Highlight
worthy point

Spröjsindelning

Du bestämmer själv spröjsindelning av rutorna. Spröjsens indelning påverkas av flera olika anledningar:


– Placering av dörren
– Storlek op dörren
– Bredd och höjdmåttet i partiet
– Minsta mått på rutorna (spröjsindelning) är ca 300x300mm

Handtillverkade glas
i Stockholm

Snygg industri glasvägg till kontoret eller hemmet

En glasvägg i industri design kan göra om hemmet eller kontoret helt och hållet. Dela upp ett större rum i två och låt samtidigt naturligt ljus strömma in i rummet. Ni kan själv bestämma om ni vill beställa er industriglasvägg med en enkeldörr, dubbeldörr eller utan någon dörr.

Anpassa glasväggen efter era behov

Det går att montera er industriglasvägg inomhus och utomhus. Vi anpassar oss och tillverkar glaspartierna efter era önskemål. Alla glas tillverkas av våra glasmästare i vår verkstad och vi har således möjlighet att anpassa glasen helt efter era behov.

• Glasväggen har redan färdigmonterade glas vid leverans
• Vi kan anpassa våra glas efter era önskemål
• Vi använder oss alltid av produkter i bäst kvalité

Er glasvägg är skapad i antingen vitlack eller svart lack på smidesstål. Det är även möjligt att kolla om det finns möjlighet för andra delar, fäger eller produkter då vi skapar glasen direkt från vår verkstad.

Anpassningsbar industrivägg i glas

Vi på Stockholm glas & fastighetservice tillverkar alla industri glasväggar i vår verkstad. Vi arbetar alltid med högsta kvalitet och service till det bästa priset. Glasväggen är helt anpassningsbar och ni kan själv välja om ni vill beställa er industri glasvägg utan dörr eller med en enkel eller dubbeldörr. Vi skräddasyr alla beställningar efter era behov och önskemål.

Alla glaspartier som ni beställer från oss är anpassningsbara och vi kan således skapa en industry glasvägg precis så som du önskar den. Vi skapar glaset och partierna i vår verkstad efter dina önskemål, därefter levererar och monterar er industri glasvägg åt er.

KONTAKTA OSS FOR OFFERT